keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Somen tyhjänpäiväisyys

Somen tyhjänpäiväisyys

Kyllä tämä some eli sosiaalinen media on suurelta osin varsin tyhjänpäiväistä ja pinnallista koohotusta, vouhotusta ja öyhötystä. Oikea ääripäiden temmellyskenttä, jossa järjen ja maltin ja tolkun äänet hukkuvat ääripäiden kannattajien mökellykseen ja huutoon - sekä täysin mitättömään ja tarpeettomaan niin sanottuun sisällön tuotantoon. Monissakin asioissa. 

Kuten nyt taas tämä naurettava ja idioottimainen kohina jostain Afrikan tähti -lautapelistä, kun suvakit ja woke-kulttuurin kannattajat ovat näkemässä siinäkin vanhassa pelissä jotain "rasismia". Ja kokonainen yliopisto on kritiikittömästi polvillaan anteeksi pyytelemässä ja kriisiapuja järjestämässä. Voi pyhä yksinkertaisuus, mitä mielisairautta. Kyllä on Suomi jo valmis maa ja elämä Suomessa täydellistä paratiisia, jos jokin lautapeli on noin suuri ongelma. Koskahan tuossakin aihepiirissä järki ja tolkku pääsevät valtaan.

Mutta sitten eräs toinen netti-ilmiö. Erilaisissa turhanpäiväisissä roska- ja juorulehdissä jaksetaan päivästä toiseen hehkutella otsikoissa, miten "some repesi" ja "some sekosi", jos joku merkittävyydessään ja tarpeellisuudessaan ö-luokan julkkisbimbo (niin sanottu "kaunotar") paljastelee itseään. Tai on milloin yläosattomissa tai alaosattomissa räteissä tai juhlii niin rajusti, että vaatteetkin katoavat ties minne. Ja moisen turhaakin turhemman paskan takia se "some sekoaa / repeää" tai tulee suorastaan hulluksi ja kansa kiimaisena noita otsikoita klikkailee.

Siis haloo, mitä radikaalia tai ihmeellistä noissa julkkismuijissa edes on ja eivätkö kaikki ole nähneet naisen paljasta pintaa miljardi kertaa jo tähän asti - netissä ja netin ulkopuolella. Joissain roskaposteissakin kalastellaan klikkauksia sillä, että tässä tulee "villein näkemäsi seksivideo". Hohhoijaa, eikö ihmisten päähän muuta mahdu kuin seksiä, bilettämistä, huoraamista, ryyppäämistä ja paljaan pinnan näyttelyä milloin edestä ja milloin takaa. 

Ja on miljardien arvosta niitä älylaitteita, joilla sitten ihmiset tyhminä ja tylsinä kuvaavat omaa pärstäänsä ja persettänsä ja tunkevat niitä Instagramit ja Facebookit täyteen. Onko noiden itsetunto niin heikko, että pitää tykkäyksiä laskemalla omasta naamasta ja perseestä saada pönkitystä itsetunnolleen. Ja kuolaavat aivottomat miehet ovat lääpällään noiden muijien kuvien edessä ja kirjoittelevat kommentteihin niinkin syvällisiä viisauksia kuin että "oot kaunis", "oletpa seksikäs". 

Niin että tosiaan, mitähän radikaalia ja uutta tuossa kaikessa, plus huoraamisessa, seksihurjasteluissa ja ryyppäämisessä aivot pihalle oikein enää edes on? Jos joku nykyaikana haluaisi olla oikeasti radikaali niin hän voisi pukeutua peittävästi ja siveellisesti, mennä naimisiin ja elää uskollisesti sekä kristillisesti yhden miehen kanssa avioliitossa ja tehdä lapsia. Ja olla raitis lisäksi sekä hoitaa kotiaan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit hyväksytään. Ei kuitenkaan mitään riidanhaastamista, käännyttämistä tai väittelyä väittelyn vuoksi. Ei tämä blogi ole mikään väittelyfoorumi.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.